Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża gastronomicznaTechnik żywienia i usług gastronomicznych
Procesy technologiczne w gastronomii REA - WSiP
-4%

Procesy technologiczne w gastronomii REA - WSiP

Wydawnictwo:WSiP
Liczba stron: 400
Oprawa: broszurowa
Rok wydania w Polsce: 2014
Format: 17,6x25 cm
EAN:9788302148286
Procesy technologiczne w gastronomii REA - WSiP
Cena sugerowana przez wydawcę:
64,80
62,09
Oszczędzasz: 2,71

Opis

Zeszyt ćwiczeń uczy praktycznych umiejętności w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).

  • Omawia różne rodzaje procesów technologicznych w gastronomii.
  • Kładzie duży nacisk na zasady bezpieczeństwa i  przestrzeganie reguł przechowywania, przygotowania i wydawania potraw.
  • Wyjaśnia znaczenie  słów i terminów stosowanych w  gastronomii.
  • Obfituje w przepisy, według których uczeń może wykonać poszczególne potrawy.
  • Zawiera cenne wskazówki, ćwiczeniapytania kontrolne, które sprawdzą się w  przygotowaniach do egzaminu praktycznego

Opinie

Kupujący ten produkt kupili także:

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.