Opis
Zeszyt ćwiczeń uczy praktycznych umiejętności w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).
- Omawia różne rodzaje procesów technologicznych w gastronomii.
- Kładzie duży nacisk na zasady bezpieczeństwa i przestrzeganie reguł przechowywania, przygotowania i wydawania potraw.
- Wyjaśnia znaczenie słów i terminów stosowanych w gastronomii.
- Obfituje w przepisy, według których uczeń może wykonać poszczególne potrawy.
- Zawiera cenne wskazówki, ćwiczenia i pytania kontrolne, które sprawdzą się w przygotowaniach do egzaminu praktycznego
Kupujący ten produkt kupili także:
<P>Podręcznik do nauki podstaw działalności gospodarczej w zawodach <STRONG>kucharz</STRONG> oraz <STRONG>technik żywienia i usług gastronomicznych</STRONG> realizujący treści z zakresu<STRONG> PDG w branży gastronomicznej</STRONG>. Niezbędny do opanowania umiejętności potrzebnych do podjęcia i prowadzenia działalności gospodarczej w sektorze gastronomicznym. Wiedza teoretyczna poparta jest licznymi przykładami<STRONG> </STRONG>i ćwiczeniami.</P>...
64,96 zł
67,80 zł
Oszczędzasz: 2,84 zł
Cena sugerowana przez wydawcę