Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża gastronomicznaCukiernik
Pracownia produkcji cukierniczej. Kwal.T.4 WSiP
-4%

Pracownia produkcji cukierniczej. Kwal.T.4 WSiP

Wydawnictwo:WSiP
Liczba stron: 320
Oprawa: broszurowa
Rok wydania w Polsce: 2016
Format: 20,5x28,5 cm
EAN:9788302157424
Pracownia produkcji cukierniczej. Kwal.T.4 WSiP
Cena sugerowana przez wydawcę:
67,80
64,96
Oszczędzasz: 2,84

Opis

W części teoretycznej pracowni skrótowo przypomniano wiadomości dotyczące produkcji wyrobów cukierniczych. Wskazano najczęściej występujące wady gotowych produktów i półproduktów oraz błędy do nich prowadzące. Karty pracy zawierają bogactwo zadań praktycznych, które uczeń może wykonać w pracowni szkolnej. Wiele zadań doskonale nadaje się również do ćwiczeń w warunkach domowych. Podsumowanie kończące każdą kartę pracy zmusza do oceny otrzymanego wyboru. Pojawiające się w podsumowaniach pytania rozwijają umiejętności kreatywnego i krytycznego myślenia. Publikacja pomaga nabrać biegłości w produkowaniu wyrobów cukierniczych, która jest niezbędna, aby zdać część praktyczną egzaminu.

Opinie

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.