Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża gastronomicznaTechnik żywienia i usług gastronomicznych
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.1 WSiP
-4%

Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.1 WSiP

Wydawnictwo:WSiP
Liczba stron: 168
Oprawa: broszurowa
Rok wydania w Polsce: 2017
Format: 17x24 cm
EAN:9788302167812
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.1 WSiP
Cena sugerowana przez wydawcę:
64,80
62,09
Oszczędzasz: 2,71

Opis

Podręcznik omawia zagadnienia zawarte w PKZ(T.c), czyli treści i umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodach: kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja krótko podsumowuje również informacje, które zostały opisane w opracowaniach dotyczących kwalifikacji T.6 i T.15, koncentruje się natomiast na kompetencjach ujętych przede wszystkim w efektach PKZ, takich jak racjonalna gospodarka surowcami i odpadami, rozpoznawanie instalacji i urządzeń w zakładach gastronomicznych, postępowanie zgodnie z instrukcjami obsługi. Podręcznik prezentuje przykładową dokumentację systemu HACCP stosowaną w zakładach gastronomicznych.

Opinie

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.