Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża gastronomicznaKelner
Organizowanie usług kelner. Kwal. T.10 ćw REA-WSiP
-4%

Organizowanie usług kelner. Kwal. T.10 ćw REA-WSiP

Renata Szajna , Alina Ziaja

Wydawnictwo:WSiP
Autor: Renata Szajna , Alina Ziaja
Liczba stron: 260
Oprawa: broszurowa
Rok wydania w Polsce: 2015
Format: 20,5x28,5 cm
EAN:9788302150425
Organizowanie usług kelner. Kwal. T.10 ćw REA-WSiP
Cena sugerowana przez wydawcę:
52,60
50,41
Oszczędzasz: 2,19

Opis

Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi kelnerskie, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład kwalifikacji T. 10 (Organizowanie usług gastronomicznych).
Ćwiczenia takich zagadnień, jak: usługi gastronomiczne, promowanie usług gastronomicznych, kalkulacje, rozliczanie kosztów usługi gastronomicznej, planowanie i organizacja przyjęć okolicznościowych, planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć bufetowych, planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć zasiadanych, planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć mieszanych i bufetów zasiadanych, planowanie i organizacja szkoleń, konferencji oraz imprez cateringowych, planowanie i organizacja przyjęć dyplomatycznych, kompetencje personalne i społeczne.

Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.