Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża gastronomicznaTechnik żywienia i usług gastronomicznych
Organizacja produkcji gastronomicznej. Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.2
-4%

Organizacja produkcji gastronomicznej. Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.2 Szkoła ponadgimnazjalna

Wydawnictwo:WSiP
Liczba stron: 152
Oprawa: miękka
Język oryginału: polski
Rok wydania w Polsce: 2013
Format: 17.0x24.0cm
ISBN: 9788302135934
EAN:9788302135934
Organizacja produkcji gastronomicznej. Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.2
Cena sugerowana przez wydawcę:
81,10
77,71
Oszczędzasz: 3,39

Opis

Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do planowania produkcji, kontrolowania procesów produkcji oraz oceny jakości sporządzonych potraw, a także opracowania kart menu, obliczania zapotrzebowania na surowce i półprodukty, kalkulowania cen potraw i napojów oraz opracowania receptur gastronomicznych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.

Opinie

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.