Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża gastronomicznaTechnik żywienia i usług gastronomicznych
Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2
-4%

Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2

Beata Bilska , Beata Sawicka , Agnieszka Tul-Kryszczuk

Wydawnictwo:WSiP
Autor: Beata Bilska , Beata Sawicka , Agnieszka Tul-Kryszczuk
Liczba stron: 192
Oprawa: broszurowa
Rok wydania w Polsce: 2015
Format: 17x24 cm
EAN:9788302150388
Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2
Cena sugerowana przez wydawcę:
47,90
45,90
Oszczędzasz: 2,00

Opis

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej).
Obejmuje tematy dotyczące planowania produkcji potraw i napojów, organizacji produkcji potraw i napojów, kontroli produkcji potraw i napojów, receptur i kart menu, kalkulacji cen potraw i napojów w gastronomii.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na szybkie i efektywne przyswojenie materiału.

Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.