Szukaj Szukaj
SZKOŁA I EDUKACJAPodręczniki akademickieTurystyka, hotelarstwo
49416801644KS
-9%

Organizacja pracy w hotelarstwie Podręcznik Technikum Szkoła policealna

Elżbieta Mitura , Elżbieta Koniuszewska

Wydawnictwo:Difin
Autor: Elżbieta Mitura , Elżbieta Koniuszewska
Tłumacz: Dorota Konowrocka
Liczba stron: 360
Seria wydawnicza: EDUKACJA
Rok wydania w Polsce: 2009
Format: 14.5x20.5cm
ISBN: 9788376411118
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788376411118
Organizacja pracy w hotelarstwie Podręcznik
Cena sugerowana przez wydawcę:
34,00
31,03
Oszczędzasz: 2,97

Opis

Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów techników i szkół policealnych, a także dla wszystkich osób zainteresowanych pracą w hotelarstwie. Został napisany zgodnie z nową podstawą programową dla zawodu technik hotelarstwa. Jest to rozszerzona wersja podręcznika Hotelarstwo. Organizacja i technika pracy. Jego główne cele i zalety to przystępne omówienie zasad funkcjonowania rynku hotelarskiego i przedsiębiorstwa, jakim jest hotel, a przede wszystkim - przygotowanie ucznia do egzaminu zawodowego. Liczne ćwiczenia służą kształtowaniu przewidzianych w programie, potrzebnych w tym zawodzie umiejętności, postaw oraz zachowań, pozwalają na praktyczne przyswajanie wiedzy i sprawdzanie na bieżąco efektów nauczania. Książka ma jasny, przejrzysty układ; zrozumienie tematów ułatwiają liczne wykresy i tabele. Zamieszczono też słowniczek pojęć powiązanych tematycznie z hotelarstwem.


Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.