Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża gastronomicznaKelner
53085802509KS
-13%

Obsługa konsumenta cz. 2 ZSZ Jargoń WSiP

Ryszard Jargoń

Wydawnictwo:WSiP
Autor: Ryszard Jargoń
Liczba stron: 200
Oprawa: broszurowa
Rok wydania w Polsce: 2011
Format: 14.0x12.5cm
ISBN: 9788302078453
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788302078453
Obsługa konsumenta cz. 2 ZSZ Jargoń WSiP
Cena sugerowana przez wydawcę:
44,30
38,73
Oszczędzasz: 5,57

Opis

W części 2 książki podano wiadomości na temat zasad przygotowywania potraw przez kelnera w obecności konsumenta, omówiono technikę podawania napojów bezalkoholowych gorących i zimnych oraz napojów alkoholowych. Przedstawiono także organizację i obsługę różnego rodzaju przyjęć - bankietów, rolę cocktail-baru w zakładzie gastronomicznym, obsługę gości hotelowych oraz systemy rozliczeń kelnerskich. Książka jest przeznaczona dla uczniów szkół zasadniczych - zawód: kelner, oraz dla uczniów liceów zawodowych - zawód: kelner-bufetowy.

Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.