Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża gastronomicznaKelner
52818802509KS
-5%

Obsługa konsumenta cz. 1 ZSZ Jargoń WSiP

Ryszard Jargoń

Wydawnictwo:WSiP
Autor: Ryszard Jargoń
Liczba stron: 260
Oprawa: broszurowa
Rok wydania w Polsce: 2011
Format: 17.0x25.0cm
ISBN: 9788302078446
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788302078446
Obsługa konsumenta cz. 1 ZSZ Jargoń WSiP
Cena sugerowana przez wydawcę:
48,60
46,06
Oszczędzasz: 2,54

Opis

W części 1 książki podano wiadomości na temat rodzajów zakładów gastronomicznych, omówiono czynności pracowników w części handlowej zakładu i różne systemy obsługi. Omówiono także sposoby przygotowywania sali konsumenckiej do obsługi i czynności porządkowe. Wyjaśniono rodzaje i rolę bufetu w zakładzie gastronomicznym, technikę noszenia tac i ogólne zasady serwowania dań w systemie a la carte, przekąsek, zup, dań zasadniczych i deserów. Książka jest przeznaczona dla uczniów szkół zasadniczych - zawód: kelner, oraz dla uczniów liceów zawodowych - zawód: kelner-bufetowy.

Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.