Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża gastronomicznaTechnik żywienia i usług gastronomicznych
Obsługa klientów w gastr. Kwal. T.15.3 ćw REA-WSiP
-4%

Obsługa klientów w gastr. Kwal. T.15.3 ćw REA-WSiP

Renata Szajna

Wydawnictwo:WSiP
Autor: Renata Szajna
Liczba stron: 408
Oprawa: broszurowa
Rok wydania w Polsce: 2015
Format: 20,5x28,5 cm
EAN:9788302150418
Obsługa klientów w gastr. Kwal. T.15.3 ćw REA-WSiP
Cena sugerowana przez wydawcę:
65,80
63,06
Oszczędzasz: 2,74

Opis

Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi gastronomiczne, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych).
Ćwiczenia dotyczą takich zagadnień, jak: działalność zakładów gastronomicznych, marketing i planowanie usług gastronomicznych, promowanie usług gastronomicznych, koszty usług gastronomicznych, wyposażenie do obsługi gości, przygotowanie pracowników i sali do obsługi gości, podejmowanie gości w restauracji, metody obsługi gości, planowanie i organizowanie przyjęć okolicznościowych przyjęć stojących i bufetowych, zasiadanych, mieszanych i bufetów zasiadanych, planowanie i organizacja szkoleń, konferencje oraz imprezy cateringowe, planowanie i organizacja przyjęć dyplomatycznych, zasady BHP w zakładzie gastronomicznym.

Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.