Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża gastronomicznaTechnik żywienia i usług gastronomicznych
52332702509KS
-9%

Mikrobiologia żywności Drewniak WSiP

Emil Drewniak , Teresa Drewniak

Wydawnictwo:WSiP
Autor: Emil Drewniak , Teresa Drewniak
Liczba stron: 162
Oprawa: broszurowa
Rok wydania w Polsce: 2010
Format: 17.5x25.0cm
ISBN: 9788302071355
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788302071355
Mikrobiologia żywności Drewniak WSiP
Cena sugerowana przez wydawcę:
31,50
28,52
Oszczędzasz: 2,98

Opis

Wiadomości z zakresu morfologii i fizjologii drobnoustrojów wraz z wykorzystaniem ich w procesach technologicznych przemysłu spożywczego. Podręcznik przeznaczony dla uczniów dwóch typów szkół - dla klasy I sz - wszystkich zawodów przemysłu spożywczego oraz dla klasy II liceum zawodowego, zawód: operator procesów technologicznych przemysłu spożywczego.

Opinie

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.