Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża gastronomicznaKucharz
Kucharz & Gastronom Vademecum
-28%

Kucharz & Gastronom Vademecum

Wydawnictwo:Rea
Liczba stron: 680
Oprawa: twarda szyta nićmi z obwolutą
Język oryginału: polski
Rok wydania w Polsce: 2012
Format: 20.5x29.5cm
ISBN: 9788375444780
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788375444780
Kucharz & Gastronom Vademecum
Cena sugerowana przez wydawcę:
165,00
118,80
Oszczędzasz: 46,20

Opis

Książka została przygotowana przez grono specjalistów - naukowców zajmujących się żywieniem oraz szefów kuchni.
W części pierwszej zostały omówione zasady organizacji kuchni, możliwość jej wyposażenia oraz sposoby obróbki żywności.
Druga część książki to zbiór przepisów i porad kulinarnych.

Opinie

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.