Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża gastronomicznaTechnik żywienia i usług gastronomicznych
Ekonomika i organizacja w gastronomii FORMAT-AB
-6%

Ekonomika i organizacja w gastronomii FORMAT-AB

Anna Grontkowska , Bogdan Klepacki

Wydawnictwo:Format-AB
Autor: Anna Grontkowska , Bogdan Klepacki
Liczba stron: 320
Oprawa: broszurowa
Rok wydania w Polsce: 2008
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788389184269
Ekonomika i organizacja w gastronomii FORMAT-AB
Cena sugerowana przez wydawcę:
28,00
26,22
Oszczędzasz: 1,78

Opis


Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik organizacji usług gastronomicznych na poziomie technikum i szkoły policealnej, dopuszczony do użytku szkolnego, numer dopuszczenia 35/2008.

Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.