Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża gastronomicznaCukiernik

Filtry

od do
Oprawa:
ISBN:
W części teoretycznej pracowni skrótowo przypomniano wiadomości dotyczące produkcji wyrobów cukierniczych. Wskazano najczęściej występujące wady gotowych produktów i półproduktów oraz błędy do nich prowadzące. Karty pracy zawierają bogactwo zadań praktycznych, które uczeń może wykonać w pracowni szkolnej. Wiele zadań doskonale nadaje się również do ćwiczeń w warunkach domowych. Podsumowanie kończące każdą kartę pracy zmusza do oceny otrzymanego wyboru. Pojawiające się w podsumowaniach pytania ro...
64,96  67,80 
Cena sugerowana przez wydawcę
Oszczędzasz: 2,84 
Podręcznik do nauczania przedmiotu: technologia specjalizacyjna - produkcja piekarsko-ciastkarska, w technikum i szkole policealnej, zawód: technik technologii żywności. Podręcznik obejmuję technologię oraz technikę produkcji pieczywa i wyrobów ciastkarskich, wiadomości o surowcach, aparaturze, a także o planowaniu i organizowaniu produkcji. Numer dopuszczenia: 54/97...
35,80  40,50 
Cena sugerowana przez wydawcę
Oszczędzasz: 4,70 
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach do nauczania zawodu cukiernik na poziomie szkoły zasadniczej i szkoły policealnej.
31,18  34,80 
Cena sugerowana przez wydawcę
Oszczędzasz: 3,62 
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cukierniczego, a także wyczerpująco omawia typowe wyroby ciastkarskie. Każdy rodzaj produktu uczeń ma szansę wykonać samodzielnie, korzystając z gotowego przepisu i procedur, które często uwzględniają różnice w wyposażeniu szkolnych pracowni. Kontrolę umiejętnoś...
60,17  62,80 
Cena sugerowana przez wydawcę
Oszczędzasz: 2,63 
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cukierniczego, a także wyczerpująco omawia typowe wyroby ciastkarskie. Każdy rodzaj produktu uczeń ma szansę wykonać samodzielnie, korzystając z gotowego przepisu i procedur, które często uwzględniają różnice w wyposażeniu szkolnych pracowni. Kontrolę umiejętnoś...
58,17  60,70 
Cena sugerowana przez wydawcę
Oszczędzasz: 2,53 
Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.