Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIKulinaria
Biało-czerwoni na talerzu
-9%

Biało-czerwoni na talerzu

Wydawnictwo:Axel Springer Polska
Liczba stron: 176
Oprawa: twarda
Rok wydania w Polsce: 2016
Format: 19x24,5 cm
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788380911208
Biało-czerwoni na talerzu
Cena sugerowana przez wydawcę:
39,99
36,50
Oszczędzasz: 3,49

Opis

Tomasz Leśniak, kucharz polskich piłkarzy: Do współpracy przy książce zaprosiłem piłkarzy reprezentacji, z którymi gotujemy ich ulubione potrawy bądź nawiązujemy do ich smaków dzieciństwa. M.in. z Robertem Lewandowskim, Grzegorzem Krychowiakiem czy Arturem Borucem rozmawiamy też, jak przez lata zmieniała się ich świadomość żywieniowa. Pokazujemy, kiedy odkryli, że odpowiednia dieta to jeden z najważniejszych czynników sukcesu. W książce nie zabraknie też przepisów legend, m.in. Zbigniewa Bońka czy Grzegorza Laty. Zdradzę również menu naszej kadry przed najważniejszymi meczami, np. przed historycznym triumfem z Niemcami

Opinie

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.