Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża turystyczno-hotelarskaTechnik obsługi turystycznej
52944602509KS

Agrobiznes Podstawy przetwórstwa spożywczego

Ewa Hanna Lada

Wydawnictwo:WSiP
Autor: Ewa Hanna Lada
Tłumacz: Zofia Starowieyska-Morstinowa
Liczba stron: 200
Seria wydawnicza: AGROBIZNES
Rok wydania w Polsce: 2009
Format: 29.5x20.0cm
ISBN: 9788302101267
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788302101267
Agrobiznes Podstawy przetwórstwa spożywczego
30,85

Opis

Podręcznik dopuszczony do uzytku szkolnegoi wpisany do wykazu podręczników przeznaczonych do ksztalcenia w zawodach do nauczania w zawodzie technik agrobiznesu, na poziomie techinkum i szkoły policealnej. Numer dopuszczenia: 05/2008.


Opinie

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.